Felhívta az Omega Gáspár Lacit a bakija miatt

Ország

A fél ország kiakadt azon, hogy Gáspár Laci elrontotta a Gyöngyhajú lány szövegét. Reagált az Omega is.

Gáspár Laci szombaton bakizott bele a legendás Omega-slágerbe, amit az X-Faktorban adott elő Kóbor Jánosra emlékezve. A gyöngyhajú lány helyett zöldhajú lányt énekelt, amiért most a fél ország beleállt az énekesbe. Laci próbált bűnbocsánatot nyerni közösségi oldalán, de nem csitul a nép haragja, továbbra is rengetegen támadják őt.

A Rádió 1 műsorvezetői is megkeresték Gáspár Lacit kedd reggel, hogy elmondja, miért bakizott és mit gondol az őt ért kritikákról. Szavait az Index idézte.

Nem tudom, hogy miért lehetett ez. Tizenhét év alatt ilyen velem még nem történt. Énekeltem is ezt a dalt, tudtam a szöveget, álmomból felébresztenének, akkor is tudnám egyből. Én nem szoktam mutatni gyengeséget, mindig inkább csak az erősségeimet szoktam mutatni, pont ez lehet az, ami miatt most ennyire kivannak rám az emberek. De egyébként már össze voltam zuhanva előtte is. Nekem ez a dal három hanggal feljebb van. Amikor feldolgoztam, három hanggal feljebb volt körülbelül. Pont azért tettem most lejjebb, mert annyira izgultam, hogy nem akarom máshogy énekelni. Annyira bennem volt a tisztelet, hogy ugyanabban a hangnemben énekeljem, ne rakjak bele semmilyen frazírt, semmilyen hajlítást… Annyira koncentráltam, hogy kihagyott egy picit az agyam. És megtörtént….

Laci szerint az egész olyan volt, mintha kívülről látta volna magát, el sem hitte, ami történt. Bár picit reménykedett abban, hogy nem fogják őt elítélni a hiba miatt, igazából nincs meglepődve a kommentáradaton.

Én már tudtam, hogy nekem ott lőttek. És az az igazság, hogy megérdemlem. Ezért én vagyok a hibás, én rontottam el, senki más, én csináltam ezt, nem lehet mást hibáztatni ezért

– mondta Gáspár Laci, akit az Omega is megkeresett az eset után.

Az Omega menedzsere is felhívott, és mondta, hogy Laci, mi ezen nevettünk, és köszönik, megható volt. Olyan aranyos volt, tényleg, jó fejek voltak. Üzenték, hogy semmi gond.

Ha még mindig nem vagyunk képesek megbocsátani Gáspár Laci bakiját, meghallgathajuk legutóbbi előadását is, ahol az énekes az Apostol együttes „A legtöbb ember ott hibázza el” című dalával üzen.

Itt hallgatható vissza Gáspár Laci bakija:

@zoltan.d

tíz perc múlva a műsorvezető szerint ez tökéletes volt / nem a hiba, hanem a képmutatás a baj #gasparlaci #ződhajulany #omega #xfaktor #gyöngyhajulány #gyongyhajulany

♬ eredeti hang – zoltán