7-0-ra verte a DEAC Monostorpályit

Sport

A DEAC magabiztos játékkal 7-0-ra nyert. Ezúttal is több próbajátékos kapott lehetőséget – írja a DEAC.hu.

A megye I-ben szereplő Monostorpályi SE ellen játszott felkészülési mérkőzést a DEAC labdarúgócsapata. A Dóczy utcai Sportcampuson rendezett találkozón a debreceni csapat esélyt sem adott az ellenfélnek, már az első félidőben eldöntötték a mérkőzést, miután hatszor is bevették a vendégek kapuját.

Különösen Oliver Tochukwu volt remek formában, mesterhármassal tette le névjegyét. A 21 éves nigériai játékos a Debreceni Egyetem hallgatója, és jó esély van rá, hogy a következő szezonban a DEAC-ot erősíti.

A szünet után a biztos előny tudatában némileg visszavett a DEAC a tempóból, de továbbra sem engedtük ki az irányítást a kezünkből. A szakmai stáb igyekszik megtalálni a legmegfelelőbb keretet az NB III-as rajtig, így több próbajátékos is pályára lépett. Például a kapuban láthattuk a debreceni születésű Deczki Mátét, aki korábban angol csapatoknál is megfordult, és szintén lehetőséget kapott a bizonyításra a Nyíregyháza Spartacus játékosa, Trencsényi Bence.

A DEAC a tervek szerint július 17-én, hazai pályán a Tiszaújváros ellen játssza következő felkészülési mérkőzését.

Edzőmeccs
DEAC – Monostorpályi SE 7-0 (6-0)

DEAC Sportcampus. Vezette: Gálfi.
DEAC: Tóth D. (Deczki 46.) – Virág (Jankelic 60.), Papp F. (Papp K. 60.), Szabó K., Bényei (Spitzmüller 60.) – Rauf (Patócs 60.), Bidzilya (Gaczella 60.), Sándor T. (Trencsényi 60.) – Bereczki (Szabó J. 60.), Tochukwu (Sidibe 46.), Székely (Moné 46.)
Gólok: Tochukwu (9., 14., 40.), Székely (4, 42.), Bidzilya (45.), Bereczki (66.)

 

Fotü: Papp Attila /DEAC