Nyíregyházi graffitis

Orcátlan graffitist keresnek a nyíregyházi rendőrök

Rendőrség

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást. – közölte a police.hu

2022. október 27-én 22 óra 45 perckor Nyíregyházán a Vay Ádám körúton található üzletház épületének hátsó parkolójánál egy ismeretlen személy a falfelületet és a lemezkerítést összegraffitizte. Az elkövetőről felvétel is készült, de eltakarta az arcát. Az elkövetőnek volt mersze kamerával ellátott helyen graffitizni, annak ellenére, hogy a kerítésen erről figyelmeztető tábla is volt kitéve,amit látnia kellett, hiszen az egyik graffitit pont mellé fújta fel.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, illetve jelenlegi tartózkodási helyéről, vagy az eset körülményeiről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

fotó:police.hu