Kihallgatták a nyomozók a nagyari emberölés gyanúsítottját

Rendőrség

Több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete bűntett elkövetése miatt kell felelnie.

Közös otthonukban bántalmazta, és több vágással, késszúrással végzett 32 éves élettárásával B. Z. 34 éves nagyari lakos 2021. május 31-én 1 óra körül. A tragédia idején a házban tartózkodott egy saját és három nevelt gyermekük. 14 éves lányuk anyja védelmére kelt, de az apja nem hagyta, ököllel ütötte meg, hogy távol tartsa.

A közelben élő anyai nagyszüleit hívta a lány telefonon, ők siettek a házhoz, ahová a nagyapa bement, hogy segítsen a lányának, de B. Z. a nála lévő késsel őt is megsebesítette, és a lánya életét sem tudta már megmenteni. A férfi, miután az asszonnyal végzett, maga ellen fordult, megpróbált önkezével véget vetni életének, a mentőszolgálat munkatársai szúrt sérülésekkel vitték kórházba.

A nyomozók a férfit kórházi ellátása mellett őrizetbe vették, és több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya előterjesztést tett a gyanúsított letartóztatásának indítványozására – tájékoztatott a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Megölte feleségét egy férfi Nagyarban

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük