Révész Sándor sztrókot kapott, felesége mentette meg

Ország

Felesége lélekjelenlétének köszönheti Révész Sándor, hogy maradandó probléma nélkül megúszta a sztrókot, amit hétfőn kapott.

A Generál és a Piramis együttes énekese, Révész Sándor hétfőn került kórházba, azóta is ott ápolják.

Családtagjai, barátai nagyon aggódnak érte, köztük egykori szerelme, Zalatnay Sarolta is, aki a Borsnak árulta el, hogy a rocksztár feleségének, Judit asszonynak köszönheti, hogy nem történt nagyobb baj. Az ő lélekjelenléte kellett ahhoz, hogy a legendás énekes most a körülményekhez képest jó állapotban legyen, és ne következzen be a lehető legrosszabb.

A nejével beszéltem, ő maga hívott fel, ami nagyon jól esett. Azt mondta, csütörtökön újra meglátogatja Sándort a kórházban és átadja neki, hogy mi mind imádkozunk érte, szeretjük, és nagyon sokat gondolunk rá

– kezdte Cini a lapnak, aki azt is elmondta, Révész Sándor neje szerencsére időben észrevette, hogy baj van.

Ez mentette meg Sándort attól, hogy a sztrók ellenére sem sérült a beszédközpontja, valamint a végtagjai is mozognak. Így is sokat kínlódott, ennyit mondott nekem a felesége

– mondta Zalatnay Sarolta.

Révész két nappal ezelőtt egy videóüzenetben üzent a kórházi ágyán fekve mindenkinek, aki aggódik érte. Úgy tudni, a 68 éves zenész egyébként a világtól teljesen elzártan lábadozik, nincs nála telefon sem, internetezni sem tud, mert a hírek esetleg felvihetik a vérnyomását, amire most egyáltalán nincs szüksége.

Fotó: Facebook/Révész Sándor Hivatalos