Elhunyt, gyász

Elhunyt Kossuth Levente, a debreceni Tranzit cégcsoport kereskedelmi igazgatója

Helyi hírek

Életének 41. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt kollégánk, Kossuth Levente, a Tranzit-Food Kft. általános és kereskedelmi igazgatója – idézi a cégcsoport közleményét a debreceni önkormányzat hírportálja.

Levente 2010-ben érkezett társaságunkhoz. A pályáját kereskedelmi asszisztensként kezdte. Kitűnő csapatot épített maga köré, akikkel az egész cégcsoport növekedését nagy mértékben segítette. A hosszú évek során kitartó, tisztességes munkával széles kereskedelmi vevőkört alakított ki nemzetközi színtéren is. Kereskedelmi kapcsolatai kiterjedtek Európán túl, Ázsiára, és a tengerentúlra. Munkája során mindig a kölcsönös partnerségre, közös elégedettségre törekedett.

Hatalmas teherbírása, példamutató szorgalma, higgadtsága vezetett sikerességéhez.

A cégcsoport Kossuth családdal való kapcsolata Levente édesapjával kezdődött, aki a nyírgelsei vágóhídon hatósági állatorvos volt. Később testvére, Tamás további segítségként csatlakozott gazdasági igazgatóként.

A Kossuth-családnak meghatározó szerepe van a cégcsoportunk fejlődésében.

Levente nemcsak kitűnő kolléga, hanem példás családapa volt. Odaadással szerette gyerekeit, családját.

Távozásával a társaságunk meghatározó alakjától búcsúzunk. Munkatársai, barátai és családja körében is betölthetetlen űrt hagyott hátra.

Emlékünkben örökké élnek megnyugtató szavai, beszélgetések és jelenléte.

Kossuth Leventét a Tranzit- csoport saját halottjának tekinti – közölte a cégcsoport.