A KSH adatai alapján 507 500 forint volt az átlagkereset áprilisban

Áprilisban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 507 500 forint, a közfoglalkoztatottak nélkül számolva 518 500 forint volt. A kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 349 700 forintot ért el, kedvezmények nélkül 337 500 forint volt. A bruttó átlagkereset 15,2 százalékkal, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 15,9 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban […]

A mai naptól a MOL-kutakon szigorúbb feltételekkel lehet hatósági áras üzemanyagot tankolni

Az Úgytudjuk.hu értesülése alapján a Mol-kutakon maximum 50 litert tankolhatnak a hatósági áras üzemanyagokból a személyautók, ez a mai naptól lép életbe. Ha valaki autóba és kannába is tankol, akkor a piaci árat kell kifizetnie, az autóba tankolt benzin és gázolaj után is.

Drasztikusan lecsökkent a magyarok felújítási kedve a Cofidis felmérése alapján

Csökkent a magyarok felújítási kedve idén: míg 2019-ben a lakosság 51 százaléka tervezett lakásfelújítást egy-két éven belül, most jóval kevesebb, 17 százalék azok aránya, akiknél ez a téma napirenden van – derült ki a Cofidis Hitel Monitor legfrissebb, reprezentatív kutatásából.

A Lidl magyar termékek exportálásában segít a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökségnek

Együttműködési megállapodást kötött a Lidl Magyarország és a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség a hazai mezőgazdasági és élelmiszeripari termékek exportjának fellendítése érdekében az EU egységes piacán, valamint a harmadik országokkal folytatott külkereskedelemben – közölték a felek szerdán az MTI-vel.