Vajna Timi

Eladta egymilliárdos budai luxusvilláját Vajna Tímea

Bulvár

Andy Vajna egykori özvegye, friss nevén Ráthonyi-Palácsik Tímea eladta budai luxusvilláját, melyet 1,3 milliárd forintért hirdetett.

Timi 2020-ban vette meg a rózsadombi ingatlant, de aztán mégis az eladása mellett döntött, hiszen férje halála után Amerikában kezdett új életet. A házat tavaly októberben hirdetette meg, hamar elkelt.

A Blikk szerint ez nem csoda, mert tökéletes állapotban van és minden igényt kielégít. A 403 négyzetméteres, háromszintes, modern stílusban épült, hatalmas ablakokkal teli okosotthon egy 1262 négyzetméteres telken található, benne négy hálószoba, két gardrób, három fürdőszoba, nappali, konyha, ebédlő, dolgozószoba és tágas garázs gondoskodik a kényelemről – sorolja az ingatlan előnyeit a lap.

Andy Vajna özvegye számára teljesen feleslegessé vált a mesés ingatlan, melyben egyébként sem sok időt töltött. Timi régóta Los Angelesben él, nemrég házasodott össze debreceni származású dúsgazdag vőlegényével, Zoltánnal, akivel további életét is Amerikában tervezi tölteni.

Így néz ki Ráthonyi-Palácsik Tímea budai luxusháza, mely a hírek szerint vevőre talált:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A1 Ingatlan (@a1_ingatlan) által megosztott bejegyzés