Csenge és Joe

Varga Miklós Joe már el is jegyezte Csengét, pedig még házas

Bulvár

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjának, Varga Miklós Joe-nak komoly tervei vannak jelenlegi párjával, Hrovatin Csengével.

A Story magazinnak adtak interjút, amiből kiderül, 2013-ban találkoztak először egymással az Éjjel-Nappal Budapest forgatásán, barátok is lettek. Tavaly tavasszal, mikor mindketten szinglik voltak, flörtölni kezdtek egymással – írja a 24.hu. Csenge akkoriban Mosonmagyaróváron élt, Joe hónapokig fűzte őt, mire igent mondott neki és felutazott hozzá Budapestre randizni.

Végigbeszélgettük az éjszakát, és onnantól valami elindult – de az nem a vonat volt. Július 11-én nálam aludt, november elsején pedig hozzám költözött

– mondta Varga Miklós Joe, aki két fiú édesapja. Idősebbik fia, Ricsi épp annyi idős, mint Csenge, 28 éves. A kisebbik fia, Alexander Martin 8 éves, ő nagyon megszerette Csengét.

Én kaptam egy működő mozaikcsaládot Mikivel, aminek én is a része lettem. Nem zavar, ha felhívja a volt feleségeit, mert jóban vannak, számíthatnak egymásra, és ez így van rendjén

– nyilatkozta Hrovatin Csenge, aki egyelőre úgy érzi, saját gyermeket nem szeretne Joe-tól, a kisfiától annyi szeretetet kap, hogy az elég neki. Aztán persze ki tudja, mit hoz az élet, ugyanis hamarosan ő lehet Joe 3. felesége.

Tavaly jegyeztem el Csengét, de még nem váltam el, így az esküvőnket jövőre tervezzük. Én Csenge mellett értem be, a feleségeimhez nem voltam hűséges, de véget ért a csibészéletem

– mondta Joe, aki sokkal érettebbnek tartja már magát, és fontos számára, hogy Csengét ne az élettársának, hanem a feleségének nevezhesse, mert annak súlya van.

A tévénézők tegnap láthatták utoljára a képernyőn a Nyerő Páros című műsor versenyzőiként Csengét és Joe-t, ők estek ki ugyanis legutóbb a reality-ből. Bár mint elmondták, egyébként is épp arra készültek, hogy feladják a versenyt Henry Kettnerék javára. Ezt egy titokzatos búcsúlevélben tudatták a többiekkel, miután távoztak a játékból.

Fotó: Facebook/Nyerő Páros