Azahriah

Külföldi turnéra indul Azahriah

Bulvár

A 21 éves énekes nemcsak hazánkban népszerű, hanem az ország határain kívül is, ezért ősszel megkezdi külföldi turnéját.

Azahriah nevét azok is megtanulták tavaly nyáron, akik nem a rajongótáborába tartoznak. A ToiToi mögött szexelő fiatal énekes legendája ugyanis bejárta az internetet, tettére még Majka és Curtis is reagált. Azahriah azonban nemcsak szexbotrányával hívta fel magára a figyelmet, hanem tehetségével is: múlt héten telt házas koncertet adott az Arénában, ahol 14 ezer ember előtt lépett fel.

Ő azonban nem éri be ennyivel, úgy tűnik, külföldre is kacsingat. Kiderült ugyanis, hogy idén ősszel egy 8-10 koncertből álló európai turnéra indul – írja a Blikk.

Nagyon vicces volt, amikor először beszéltünk az angolokkal. Úgy hívtak fel minket, hogy bár a felét se értik jó pár dalszövegnek, három hete Azahriah-t hallgatnak az irodában, és imádják

– ecsetelte az RTL Fókusznak Tóth Gergely, az előadó menedzsere, aki elmondta, egy angol ügynökségen keresztül egyeztetik a külföldi eseménysorozatot, ami még az idén kezdetét veszi.