Tom Sizemore

Elhunyt Tom Sizemore

Bulvár

61 éves korában elhunyt Tom Sizemore amerikai filmszínész.

A színész február 18-án kapott agyi aneurizmát Los Angeles-i otthonában. Kritikus állapotban szállították a kórházba, ahol azonnal az intenzív osztályra került, azóta kómában volt. Az orvosok már akkor elmondták, hogy nincs sok remény arra, hogy valaha is felépül. Tom Sizemore halálában szerepet játszhatott, hogy 15 éves kora óta drogokat használt.

Halálhírét pénteken Charles Lago, a színész menedzsere erősítette meg a CNN-nek. Elmondta, hogy békésen álmában hunyt el két fia, és testvére Paul Sizemore jelenlétében.

Tom Sizemore 1961-ben született Detroitban eleinte kisebb szerepeket alakitott a filmekben, mint a  Született Július 4-én című filmben, ahol egy veterán szerepét kapta meg. Későbbiekben egyre nagyobb szerepeket kapott, egyik legismertebb szerepe Horvath őrmester volt a Ryan közlegény megmentésében. Több mint 200 filmben és sorozatban szerepelt, köztük A Sólyom végveszélyben, A közellenség, a Született gyilkosok, A Bosszú börtönében, a Tiszta románc, a Pearl Harbor, az Álomcsapda, A vörös bolygó, Az 57-es utas, vagy az Ilyen a boksz című filmekben.

A GTA Vice City videójátékban Sonny Forelli maffia főnöknek kölcsönözte a hangját.