Berki Mazsi

Már Berki Krisztián halála előtt is együtt lehetett Mazsi a párjával

Bulvár

A legfrissebb hírek szerint nem is annyira újkeletű Berki Mazsi kapcsolata, már akkor is találkozgattak, amikor Berki Krisztián még élt.

Mazsi és szerelme idén már nyíltan is felvállalják kapcsolatukat, nemrég egy plázában látták őket együtt, sőt, még Zanzibáron is lebuktak. Bár már tavaly is sejteni lehetett, hogy az özvegy nincs egyedül, most azonban egy meredek hír látott napvilágot: a Blikk ugyanis azt írja, a férfi már akkor udvarolt Mazsinak, amikor Krisztián még élt, ugyanis például húsvétkor egy szállodában látták őket együtt.

A halála előtt Krisztián már hetek óta gyanakodott, nagyon maga alatt volt, mert a húsvétot sem töltötték együtt a feleségével. Talált is sms-eket, amiket lefotózott, majd megmutatta nekem a konditeremben. Szinte biztos volt abban, hogy Mazsi melyik hotelben randizik, ráadásul kicsi a világ, egy ismerős látta is őket. Krisztián oda is telefonált a szállodába, de lerázták. Hívott, hogy vigyem le, de nem értem rá, és – megmondom őszintén – nem is bírom ezeket a szakítós, megcsalásos szitukat. Szerintem az ilyesmi csak két emberre tartozik

mesélte a Hot! magazinnak egy neve elhallgatását kérő ismerős, aki ezzel durva titkot árult el Mazsiról. Az ismerős azt is elmesélte, többször balhézott egymással Mazsi és Berki Krisztián, arra is volt példa, hogy egy vidéki kiruccanásuk során úgy összevesztek, hogy Mazsi autóba ült és otthagyta férjét, akinek vonattal kellett visszautaznia Budapestre.

Eddig is sokan kritizálták Mazsit, de ha az ismerős szavai igazak, akkor hamarosan még nagyobb gyűlöletcunami zúdulhat a gyászoló özvegyre.