Nagy Alekosz

Durván megleckéztették a horgászok Alekoszt

Bulvár

Csúnyán beszólt a horgászoknak Nagy Alekosz, de ők nem hagyták annyiban a dolgot.

A ValóVilág egykori szájhőse nemrég sört ivő ploretárnak nevezte a pecásokat, akik előszeretettel pózolnak a társkeresőkön olyan fotókkal, amelyen méretes halat tartanak a kezükben. Nagy Alekosz pedig mindezt visszataszítónak tartja.

A Bors vette észre, hogy ezután elszabadult a pokol. Alekosz gondolatai nagyon felbőszítették a horgászokat, olyannyira, hogy többen is veréssel fenyegették meg a botrányhőst, aki ettől kissé hátrahőkölt, és a Magyar Országos Horgász Szövetséget kérte meg (sőt utasította) arra, hogy állítsa le a dühbe gurult pecásokat.

Verés ugyan nem történt, a lap azonban megtudta, különös módon bántak el Alekosszal: teledobálták a kertjét, pontosabban az autója környékét haltetemmel.

Szomorúnak tartom, hogy a halász-és horgásztársadalom ma ilyen mélyen van Magyarországon. Ez a minden szempontból elítélendő, privát szférát megsértő, tulajdont ugyan nem rongáló, de esetleg veszélyeztető cselekedet megtörténte volt a példa arra, amit a halászok az oldalamon lévő kommentszekcióban már előrevetítettek. Na, és hol lesz a vége? Valóban beváltják ígéretüket? A tóparton-vízparton támadnak rám? Megszúrnak? Megütnek? Mert ugye nyíltan verést helyeztek kilátásba. Ezúton is nyomatékosan kérem a MOHOSZT, hívja vissza a halászokat

– nyilatkozta a lapnak a valóságshow sztárja, aki szerint ezzel a cselekedetükkel meggyalázták a hivatásukat is az elkövetők. Alekosz közösségi oldalán megerősítette véleményét, mely szerint “a horgász nem intelligens”.