Berki Mazsi

Nem veszi fel a telefont Mazsi Berki Krisztián édesanyjának

Bulvár

Júlia asszony nem tudja, mikor adhatja át a kis Emma karácsonyi ajándékát, mert Mazsi napok óta nem veszi fel neki a telefont.

Berki Krisztián édesanyja a Blikknek mesélte el, hogy korábban karácsony idején akár több napot is fiával töltött, most azonban csak a sírjára tudott ráborulni. Vigaszt csak az unokái nyújthattak volna neki karácsonykor, de nem láthatta őket.

Ebben szerepet játszik betegsége is, ugyanis Júlia asszony egy hónapja megbetegedett, súlyos tüdőgyulladása volt, ami miatt nem tudott Budapestre utazni. Most már szerencsére jobban van, Hódi Pamelával pedig már meg is beszélték, hogy januárban, miután hazatért a síelésből Natika, találkozhatnak is. A kis Emmával azonban más a helyzet.

Itt az ajándéka, egy kis beszélő plüss elefánt, de hogy mikor adhatom oda neki, még nem tudom. Mazsit ugyanis hiába hívtam többször is 24-én, nem vette fel a telefont, és nem is hívott vissza. Tudom, más is van, aki ritkán láthatja az unokáját, mert mondjuk külföldön él, de legalább rendszeresen hall róla és beszélnek. Olyan boldog lennék, ha Mazsi a szép autójával néha csak úgy elhozná a kicsit, akár egy órára is. De úgy látom, túl elfoglalt ehhez

– kesergett a lapnak Berki Krisztián édesanyja, aki nagyon vágyik egy ajándékra is, a fiától. Szerette volna ugyanis emlékbe eltenni azt a fa gyöngyökből fűzött karkötőt, amit Berki Krisztián mindig viselt. Mazsi meg is ígérte neki, hogy odaadja, de ezt máig nem kapta meg az édesanya, pedig nagyon szép karácsonyi ajándék lett volna ez a számára.