Szabó Ádám

Szabó Ádám eljegyezte barátnőjét

Bulvár

Ahogy közelednek az ünnepek, úgy lehet egyre több eljegyzésről hallani a celebvilágból is. 

Nemcsak G.w.M, Szabó Ádám is úgy döntött, ez az ideális idő arra, hogy megkérje párja kezét. A harmonikás ősszel mutatta meg szerelmét, aki egyébként nem más, mint az a Jennifer, aki nemrég még Kolozsváry Zsolt, azaz az Éjjel-nappal Budapest Marcijának a felesége volt.

Most azonban úgy tűnik, a gyönyörű lány Szabó Ádámnak is igent mondott. A Blikk szúrta ki, hogy a lánykérésre az utcán került sor. Ádám több képet is feltöltött közösségi oldalára, melyen látszik, ahogy az utcán térdel a csinos lány előtt, majd feltűnik egy pingvin jelmezbe bújva is, aztán az is kiderül, ők ketten örökbefogadtak egy pingvint.

Amikor egy hím pingvin beleszeret egy nőstény pingvinbe, átkutatja az egész tengerpartot, hogy megtalálja a tökéletes kavicsot , amelyet megajándékozhat választottjának. Ha elfogadják a kavicsot, akkor élettársak

– írta eljegyzési fotóihoz Szabó Ádám, aki ezzel a hasonlattal és az örökbefogadással tette még különlegesebbé eljegyzésüket. Követői gratulálnak neki, de többen is megjegyzik, hogy talán korai ez még, hiszen alig egy hónapja, hogy bejelentették, egy párt alkotnak.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ádám Szabó (@szaboadamofficial) által megosztott bejegyzés