Fazekas Vivien és Molnár Gusztáv

Volt férje, Molnár Gusztáv barátjával jött össze Fazekas Vivien

Bulvár

A Drága örökösök egykori színészének felesége, Vivien nyáron döntött úgy, hogy véget vet a férje alkoholproblémái miatt tönkrement házasságuknak.

Guszti újra elvonón volt, Vivien pedig elkezdte újraépíteni az életét, melyben szerepet kapott egy férfi is. Nem is akárki: volt férje gyermekkori barátja.

Két hónap után kijött az elvonóról Molnár Gusztáv, aki a Blikknek mesélte el, hogy bár a terápiája még egy-másfél évig tart, ezt nem kell odabent eltöltenie. Jelenleg a rehabilitációs konzulensénél, úgymond a gondozójánál lakik. A színész most nagyon jól érzi magát, megpróbálja elengedni a múltat, amit azzal kezd, hogy mindenkitől bocsánatot kér, akit megbántott az alkohol miatt.

Tudom, hogy ha nem megyek be két hónapja az elvonóra, meghalok, de akkor is meghalok, ha újra elkezdek inni. Szeretnék példakép lenni azok szemében, akik még csak most vívják a küzdelmüket az itallal. Szeretném bebizonyítani, hogy igenis meg lehet csinálni, ha én is meg tudom

– nyilatkozta a lapnak a színész, aki tudja, hogy ehhez még idő kell, és ő még csak az út elején jár, de legalább már elindult. Tisztában van azzal is, hogy a házassága Viviennel végleg véget ért, azt azonban fájlalja, hogy nem köszöntek el egymástól, nem volt sem búcsúzás, sem megbeszélés.

Vivi korrekt volt, mert felhívott, hogy van új kapcsolata, de ettől még persze, fáj. Az pedig külön fájdalmas, hogy épp azzal a gyerekkori barátommal jött össze, akinek én mutattam be annak idején

– mesélte Molnár Gusztáv, aki egyáltalán nem beszél már Viviennel, pedig úgy érzi, jó lett volna leülni és átbeszélni a dolgokat, de erre nem került sor.