Majka (Majoros Péter)

Keresik a megoldást az elmaradt fehérgyarmati Majka koncert ügyében

Bulvár

Fehérgyarmaton lépett volna fel Majka, de végül lemondta a koncertet, mert szerinte a technikai feltételek nem voltak megfelelőek. A koncertért járó 8,1 millió forintot viszont felvette, amit a település polgármestere Dr. Péter Csaba szeretett volna visszakérni az előadótól, mert szerinte a technikával nem volt gond, hiszen az korábban a Tankcsapdának és Rúzsa Magdinak is megfelelt.

A koncerten Majka helyett barátja Curtis lépett fel, hogy mentse a helyzetet, de a közönség csalódott volt mikor megtudta, hogy Majka nem lesz a fellépők között.

A polgármester úgy döntött, jogi útra tereli az ügyet, de Majka sem elégedett, ő azt fontolgatta, hitelrontásért fog perelni. De azóta mindkét fél átgondolta történteket.

Majka tegnap felhívott, abban maradtunk, hogy gondolkodik rajta, milyen lehetőség van a történtek orvoslására. Nem volt sárdobálás, nyilván mindenki megpróbálta a maga igazát bizonyítani, de nem a háborúskodás, hanem a megegyezés a cél

– nyilatkozta a Borsnak Dr. Péter Csaba, aki így vár a jogi lépésekkel is.

A polgármester bízik benne, hogy sikerül megoldást találni, hiszen neki el kell számolnia a kifizetett összeggel az önkormányzat felé. Felmerült, hogy Majka egy későbbi időpontban mégis ad koncertet, de az önkormányzatnak így is lesznek plusz költségei, hiszen a hangtechnikáért kétszer kell majd fizetniük.

A polgármester szerint ha a hang- és színpadtechnikáért felelős emberek hibáztak, ahogy Majka állítja, akkor egy különleges helyzet áll elő. Ezzel kapcsolatban azonban vegyes érzelmei vannak a polgármesternek is. Olyan megoldást szeretne, ami mindenkinek jó.