G.w.M

G.w.M szerint Azahriah egy kis kompjúterkukac görcs

Bulvár

A rapper beszólt a fiatal előadónak. Valószínűleg nem tudja neki megbocsátani, hogy korábban kritizálta Kulcsár Edinával való kapcsolatát.

Korábban Azahriah egy videóban véleményezte Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatát, amellyel a rapper szerint a ToiToi-os szexbotrányba keveredett előadó minden határt átlépett. Komoly kritikát fogalmazott meg a fiatal előadóról, azóta sem bocsájtotta meg neki azért, amiért nem törölte le a számára kompromittáló felvételt – írja a Blikk.

A rapper Ábrahám Róbert Talk44 című műsorában mondta el, hogy tudta, ez elő fog még jönni belőle.

Felhívtam, és elmagyaráztam neki: Azahriah, kedves vagy a számomra, elismerem azt amit csinálsz, tök ügyes vagy, és voltak gondolataim, hogy csinálhatnánk kooperációt is. Én szeretnék veled úgy leülni egy asztalhoz, hogy nincs bennem semmi, de vedd le azt a szar videót!

– elevenítette fel a történteket a műsorban a rapper. Azahriah azonban G.w.M kérése ellenére nem törölte az említett videót, ami miatt G.w.M a jelek szerint még mindig haragszik rá, mert kemény szavakkal jellemezte a fiatal előadót.

Egy kis kompjúterkukac görcs, emberileg ez a tapasztalatom vele. Nekem azzal van bajom, hogy beül a kis szobájába, és ez a kisgyerek olyan dolgokról beszél, amiben gyerekek is vannak és házasságok, és életek vannak ebben a történetben. És ő beül a kis kompjútere mögé, és eljátssza ott, hogy mekkora szakértő, holott egy húgyos…

– mondta róla G.w.M, aki ugyanakkor azt is elismerte, hogy zeneileg nagyon tehetségesnek tartja a fiatalt.

A műsort itt lehet visszanézni: