Beszóltak Berki Mazsinak, mert Balira utazott

Bulvár

Berki Krisztián özvegye Balira utazott kislányával, itt próbálja összeszedni magát a szörnyű időszak után.

Mazsi abba a táborba utazott el Balira, ahová volt férje, Berki Krisztián is el akarta őt vinni. Úgy gondolta, ez a különleges utazás segít majd neki abban, hogy meggyógyítsa kicsit a lelkét. Sokan azonban máshogy látják ezt, úgy vélik, aki valójában gyászol, nem utazgat.

Mazsi egy videóban megmutatta, hogyan telt az utazás a kislányával a repülőgépen, és azt is, hogy néz ki a szállodai szobájuk. Videója azonban nem nyerte el mindenki tetszését.

A Promotions összegyűjtött néhány hozzászólást, melyek egy darabig még láthatóak voltak Mazsi videója alatt.

Aki gyászol az nem nyaralgat Balin!

Miért????? Miért teszed közzé “mérhetetlen fájdalmad”???? Végy példát Benedek Tibor özvegyetől aki némán, összetört szívvel próbál “túlélni”!!!! Vajna Timike kettő, szép képeken, “kisírt” szemmel tengerparton haldoklunk…

Balin gyászolsz te féreg?! Nem szégyelled magad?! Egyébként is, mi van azzal, hogy a kedves férjed mekkora adósságot hagyott rátok??? Akkor mégis mi a büdös p.csából van neked pénzed utazgatni. Szánalmas vagy…

Ilyen és ehhez hasonló kommentek árasztották el Berki Krisztián özvegyének videóját, aki végül inkább tiltotta a hozzászólási lehetőséget.

Fotó: Instagram/berkimazsi