Berki Krisztián pótanyukája elmondta, szerinte mi okozta a celeb halálát

Bulvár

Kevesen ismerik Tündét, Berki Krisztián pótanyukáját, aki azt a szeretetet adta meg “fiának”, amit vérszerint szüleitől nem kapott meg.

Ő is elmondta, mit gondol Berki Krisztiánról és a haláláról. Tünde szerint ő volt a legmelegszívűbb ember a világon, egy hatalmas testbe zárt, szeretetéhes kisfiú, akit saját gyermekeként szeretett.

Imádott enni, inni, nevetni. A legéletigenlőbb ember volt, akit ismertem

– írta meg a Blikk Tünde Story magazinnak adott szavait. Tünde szerint a büntetőfékezéses ügy után változott meg Berki Krisztián, nehezen tudta elviselni a sok bántást, amit kapott. Belebetegedett abba, hogy börtön fenyegette, de magánál is jobban féltette a szerettei lelkét. Tünde úgy véli, a lelki probémák és a testépítés vezethetett a halálához.

Amikor nyaraltunk, nem egyszer a terasz hideg kövére feküdt, úgy hűtötte magát, mert az egekben volt a vérnyomása, hőhullám gyötörte. Rögtön az ugrott be, hogy most is azért mehetett ki az erkélyre, hogy jobban legyen, de összeomlott a keringése

– vélekedett Berki Krisztián haláláról pótédesanyja, aki azt is elárulta, hogy többször is kórházba került Krisztián, és hiába járt szakemberhez, a lelkiállapota sem javult.

Berki Krisztiántól ma délután vesznek végső búcsút a budapesti Farkasréti temetőben.