Járai Máté

Felfüggesztették Járai Mátét

Bulvár

Az RTL Klub úgy döntött, június végéig nem lesz látható a műsorvezető a Reggeliben.

A produkció azután döntött a büntetés mellett, miután a színész nem egyeztetett velük arról, hogy bizalmas, a műsor készítését és szerkesztését érintő kérdésekben nyilatkozik Istenes Bence internetes műsorában – írja a Blikk.

Járai Máté ugyanis elmesélte, a Reggeli műsorának szerkesztői nem ültették őt oda egy interjúra, ahol Rácz Jenő volt a vendég. A felek ugyanis a Nyerő Páros óta nincsenek jóban, Rácz Jenő pedig csak úgy vállalta az interjút, ha Járait kiküldik a stúdióból. Amíg a séf Peller Mariannal beszélgetett, Járai Máté a háttérben anyák napi díszeket készített egy másik vendéggel.

Járai Máté a szerződésszegéséről Instagram-oldalán maga számolt be követőinek.

Pár poszttal ezelőtt örömködtem, hogy képernyős arc vagyok, nos most egy kicsit mégsem. Ugyanis szerződésszegés miatt június 30-ig nem láthattok a Reggeliben. Komoly lecke ez nekem, hiszen a mostani munkáim közül talán ezt élvezem a legjobban!

– írta a műsorvezető, aki beismerte, hogy olyan belső információkról beszélt, amik harmadik félre nem tartoznak, így most egy kis “szabira” megy, júliustól azonban újra vár mindenkit a Reggeliben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Járai Máté (@jaraimate) által megosztott bejegyzés