Így kapta el a koronavírust Hajdú Péter és párja

Ország

Hajdú Péter vasárnap többször is hírt adott magáról Instagram oldalán. Először csak közölte a tényeket: ő és párja, Eszter, koronavírusosak. Később aztán élőzni kezdett.

A kommentelők ugyanis elég durván beszóltak Hajdúnak, azzal vádolták, az egész csak a vakcina-propaganda része. Hajdú ezután élőben csinál Covid gyorstesztet és ott is elmondta, szégyellje magát, aki valaki betegségével viccel. Vasárnap este újabb élő videóval jelentkezett, ahol arról is beszélt, hol kapták el a koronavírust.

Kezdjük ott, hogy kint voltunk Cipruson a LifeTV managementjével. Hatan voltunk kint, a többi négy kollégám negatív, csak mi ketten lettünk pozitív.

Elsőként Eszteren jelentkeztek a tüntetek. El is mentek orvoshoz, aki azt mondta nekik, hogy ez egy sima vírus, amit a tengerben, vagy a klímától kaptak el. Eszter két Astra-Zenecát kapott, Hajdú két Modernát.

Abban a hitben tértek haza, hogy nincs komolyabb baj, Hajdú arra is gyanakodott, hogy parlagfű allergia áll a háttérben. Végül azután derült ki, hogy gond van, hogy miután Eszter evett némi gumicukrot, arra panaszkodott, hogy rossz íze van. Ezek után másnap elmentek tesztet csináltatni, ami mindkettőjüknél kimutatták a delta variánst, holott Hajdú Péteren nem mutatkoztak a tünetek. Mint kiderült, Eszter két-három nappal jár a fertőzésben Hajdúval szemben, aki már mehet holnap PCR-tesztet csináltatni. Hajdú csak akkor, ha két negatív tesztet produkál, akkor már szerdán ő is elvégeztetheti magán – írja a Blikk.

Hajdú Péter és párja, Eszter komoly tüneteket szerencsére nem produkálnak, úgy gondolják, nem véletlenül, hiszen a két oltásnak köszönhetően megúszták enyhébb panaszokkal.

Miért nem hiszünk az orvosoknak?

– tette fel a kérdést videójában, amit itt lehet megnézni:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés