A Nyíregyházi Egyetemre látogatott Stumpf István kormánybiztos

Stumpf István, a felsőoktatás modellváltásáért felelős kormánybiztos (k), Vassné Figula Erika rektor  (j2), Halkóné Rudolf Éva kancellár (j), Kovács Ferenc (Fidesz-KDNP) polgármester (b2) és Mészáros József kuratóriumi elnök a Nyíregyházi Egyetem tárgyalójában 2021. május 20-án.

ITM: a rektorok dönthetnek a félév befejezésének módjáról az egyetemeken

Hétfőtől az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett visszatérhetnek a hallgatók a felsőoktatási intézményekbe, amelyek akár személyes jelenlétet igénylő vizsgákat is szervezhetnek. A rektorok dönthetnek arról, hogy az egyetemek digitális, hibrid vagy hagyományos formában folytatják a félévet – tájékoztatta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) pénteken az MTI-t.

Megalakult a Területi Innovációs Platform a Nyíregyházi Egyetemen

A Nyíregyházi Egyetem is csatlakozott a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) által létrehozott Területi Innovációs Platform (TIP) elnevezésű szakmai kezdeményezéshez, az erről szóló dokumentumot kedden írták alá a nyírségi nagyvárosban.

Bemutathatták kreativitásukat a gyerekek a Nyíregyházi Egyetem és a LEGO közös versenyén

A Nyíregyházi Egyetem LEGO Education Innovation Studio márciusban lezárult online versenyének díjátadójára 2021. április 26-án került sor. A napokban összes résztvevő iskola megkapta oklevelét és a megérdemelt díjakat, ajándékokat.