Szilágyi Liliána Kadarkai Endre interjú

Szilágyi Liliána most a nagymamáját vádolja durva szexuális zaklatással

Bulvár

Tavaly decemberben robbant ki a botrány Szilágyi Liliána úszó és édesapja, Szilágyi Zoltán ügyvéd, valamint Liliána húga, Gerda között. Liliána apját zaklatással vádolta, az édesapa a vádakat tagadta, és kisebbik lánya is Szilágyi Zoltán mellé állt.

A bántalmazási ügyben végül megszüntette a nyomozást a rendőrség, de máris itt az újabb vallomás. Szilágyi Liliána Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában igen komoly vádakat fogalmazott meg nagymamájával kapcsolatban.

A történetet onnan kezdi, hogy az állítása szerint őt bántalmazó édesapja maga is bántalmazott volt gyerekkorában, és így válhatott ő is azzá, amivé lett. Liliána a Klubrádióban azt mesélte, van egy nagyon konkrét élménye a nagymamájával kapcsolatban.

Még viszonylag kicsi voltam, 5-6 éves, és nála aludtam. Lefürdetett, majd bevitt a szobába, és elkezdett nyúlkálni a nemi szervembe. Majd mikor mondtam neki, hogy ez kényelmetlen és nem akarom, akkor azt mondta, hogy “de, ez nagyon fontos egy lánynak, hogy minden fürdés után meg legyen nézve a nunija”. és hogy neked ezt apádnak kell csinálnia

– idézte fel az úszónő.

Liliána szerint a nagymamája mentálisan nem volt egészséges ember. Édesanyja példájával is igyekszik ezt alátámasztani, mint meséli, amikor anyukáját Liliána édesapja elkezdte bántalmazni, apai nagymamája úgy volt vele, hogy fiának biztos megvolt rá az oka.

A teljes beszélgetés itt nézhető meg:

Döbbenet! Szexuális és fizikai bántalmazással vádolja az apját Szilágyi Liliána, 25 év után merte elmondani