Curtis

Életfogytiglant kaphat Curtis bátyja

Bulvár

Curtis testvérét nyereségvágyból és aljas indokból elkövetett emberölés bűntette miatt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélhetik.

Előre kitervelten, nyereségvágyból és aljas indokból elkövetett emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre a Fővárosi Főügyészség Katzenbach Imre meggyilkolása ügyében – írja a Ripost. Mindhárom vádlottal szemben életfogytig tartó fegyházbüntetés kiszabására tettek indítványt a vádiratban.

A három vádlott között van Curtis tesvére, Sz. Lajos is, aki egyike lehetett annak a két végrehajtónak, akik 2009-ben meggyilkolták az MTK egykori focistáját. Kettejük közül az egyikük lefogta a sértettet, akit a megbízó vitt a helyszínre, társa pedig súlyosan bántalmazta, melynek következtében a sértett elhunyt, holttestét pedig az előre kiásott gödörbe helyezték. Katzenbach Imre maradványait tizenegy évvel később, 2020-ban találták meg.

Curtis bátyját 2021 májusában tartóztatták le, a börtönben mintarabként viselkedik. Többször is kiengedték, a tavaly év végi ünnepeket is otthon tölthette, de ezt követően újra letartóztatták őt.